0:00

Accident mortal la Brusturi: victima era întinsă pe carosabil, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane a avut loc pe 1 noiembrie, în localitatea Brusturi. Oamenii legii au fost anunțați prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 18:30. S-a reclamat faptul că un șofer a ucis un pieton care se afla întins pe mijlocul drumului, conducătorul auto nemaiputând evita impactul fatal.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 36 de ani, conducea un autoturism, în localitatea Brusturi ar fi suprins și accidentat o persoană care s-ar fi aflat întinsă pe partea carosabilă. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului, în vârstă de 57 de ani”, conform Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu era sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc tragedia.

(G.S.)

Articolul precedentRemedierea situației prin care elevi cu medii sub 5 se califică la bursa de merit
Articolul următorAutostrada Unirii A8: proiectul HG cu indicatorii tehnico-economici în consultare publică
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.