Accident mortal în Botești: un șofer din Ucraina a lovit doi pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de 3 spre 4 septembrie, în jurul orei 02.30, pe Drumul European E 85, în satul Nisiporești din comuna Botești, județul Neamț, a avut loc un accident rutier grav soldat cu moartea unei femei și rănirea unui băbat.

Potrivit primelor informații furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, “în timp ce un bărbat, de 65 de ani, cetățean ucrainean, conducea o autoutilitară în localitatea Nisiporești, având direcția de mers către Suceava, ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, două persoane, cu vârste de 59, respectiv 61 de ani, din județul Caras-Severin, care se deplasau în calitate de pietoni, pe partea carosabilă.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 59 de ani și rănirea bărbatului de 61 de ani”.

Accident mortal în Botești: un șofer din Ucraina a lovit doi pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii rutieri au constatat că șoferul nu consumase alcool.

Potrivit ISU Neamț, în autoutilitară se aflau 9 persoane, niciuna neavânnd nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, cei doi pietoni se deplasau pe mijlocul benzii de circulație, aferente sensului de mers către Suceava.

Circumstanțele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite în cadrul dosarului penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentFoto- video: Poliția vine cu sfaturi la început de an școlar către elevi, părinți, profesori
Articolul următorEveniment caritabil pentru copii și părinți la Sala Studio a TT-ului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.