itm sediu 01Un om a murit electrocutat și un altul se află internat la secția Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Neamț, în urma unor accidente de muncă, înregistrate marţi, 17 noiembrie.

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, de meserie șofer, se afla pe DN 135 Brateș – Schit Tarcău în momentul în care a ridicat bena autocamionului pe care îl conducea. Bena a rupt firele de electricitate, care treceau pe deasupra și, potrivit inspectorilor ITM, unul dintre fire l-a atins pe șofer.

„Accidentul s-a produs, în jurul orei 15:30. Bărbatul era angajat al unei firme din Secuieni. În momentul de față, cazul este cercetat de ITM”, a precizat Nicolae Hârlea, purtătorul de cuvânt al ITM Neamț.

În aceeași zi, un alt bărbat din Neamț, în vârstă de 42 de ani, a fost transportat la SJUN, cu fractură de tibie și peroneu drept.

„Victima a fost lovită de un electrostivuitor care executa manevra de mers înapoi. Potrivit angajatorului, bărbatul care a fost accidentat nu a sesizat semnalele acustice și luminoase ale electrostivuitorului. Accidentul s-a produs la punctul de lucru din Vânători”, a mai spus Nicolae Hârlea. În urma acestui accident, reprezentanții firmei angajatoare au început o anchetă internă. (M. TEODOROF)

Articolul precedentValuri de reclamaţii la Protecţia Consumatorilor! Cetăţeni nemulţumiţi de calitatea serviciilor!
Articolul următorMoldoveni suspectaţi de terorism, reţinuţi la graniţa cu România
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.