pietricica turism

Actualizare: Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri. Un bărbat de 34 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 15 B, din direcția Târgu-Neamț spre Pipirig, s-a angajat în depășirea unui autocamion staționat. Maşina a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 66 de ani, din Vânători-Neamț, care vira spre stânga.

Atât şoferul de 66 de ani, cât şi un tânăr de 18 ani, din Vânători, au fost răniţi în accident. Ambii conducători auto au fost testaţi şi niciunul nu se afla sub influenţa alcoolului.

Știre inițială: Două mașini s-au ciocnit în această după amiază, 27 februarie, în localitatea Vânători, la intersecția dintre DN 15D și drumul care duce spre mănăstirea Dobru. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe care au preluat persoanele rănite, dar și un echipaj de poliție rutieră care trebuie să stabilescă exact împrejurările în care s-au produs accidentul. Se pare că unul dintre răniți este în stare mai gravă, vom reveni cu detalii.