Actualizare: IPJ Neamț informează că „din primele cercetări a reieșit că în timp ce o femeie, de 45 de ani, cetățean ucrainean, conducea un autoturism pe Drumul Național 15, în localitatea Dulcești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a intrat într-un capăt de pod. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

Medicii de la CPU Roman au examinat-o pe femeia accidentată și a fost diagnosticată cu fractură de antebraț, urmând ca ea să fie operată în cursul săptămânii viitoare.

Știre inițială: Prefectul județului Neamț Adrian Niță a anunțat că un accident s-a produs în această dimineață, 26 februarie, în comuna Dulcești. A fost implicată o mașină înmatriculată în Ucraina în care se aflau șase persoane, dintre care trei copii. O femeie de 47 de ani a fost transportată la Spitalul din Roman pentru îngrijiri. Copiii sunt în stare bună și au fost duși la sediul Poliției Roman.

Vom reveni cu detalii

Articolul precedentȘtire actualizată. FOTO. Accident grav la Agapia. Trafic a fost reluat
Articolul următorIncendiu în toiul nopții la bloc din Bârlad: 70 de persoane evacuate din cauza unei țigări aruncate la întâmplare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.