pietricica turism

Actualizare, comunicat ISU: ”Luni, 01.07.2019, la ora 15:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui accident rutier cu o victimă încarcerată în orașul Roznov (Chintinici) pe DN156A, în care au fost implicate două autoturisme. La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD-TIM încadrate cu 4 subofițeri, 1 medic și 1 asistent medical, precum și o autospecială de lucru cu apă și spumă de la SVSU Roznov încadrată  cu 1 salariat.
Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, inconștientă, în vârstă de 70 ani, care prezenta politraumatisme prin accident rutier. În cele două autoturisme se aflau 4 persoane, și a mai necesitat îngrijiri medicale o persoană de sex feminin pasager cu policontuzii din accident rutier. Cele două victime au fost preluate de către echipajul SMURD-TIM și transportate la Spitalul de Urgență Piatra Neamț.”

Știre inițială. Două autoturisme s-au ciocnit în această după amiază, 1 iulie, pe DJ 156A din Chintinici- Roznov. După impact o persoană a rămas încarcerată. Conform primelor informații de la IPJ Neamț traficul a fost blocat.

Reprezentanții ISU Neamț știau, din apelurile la 112 că în cele două mașini se aflau 4 persoane.

Autoturismul marca Peugeot era condus de un cetățean italian care a încercat să întoarcă și a tăiat calea celeilate mașini, conform martorilor de la fața locului.

Vom reveni cu amănunte.