reclama autocenter

Astăzi, 8 iunie, la amiază, s-a produs un accident rutier la Bistrița (comuna Alexandru cel Bun), în urma căruia un bărbat de 65 de ani, din Piatra-Neamț a fost rănit.

Două mașini s-au ciocnit, dar polițiștii rutieri care au făcut cercetările la fața locului nu au stabilit exact dacă a fost o depășire periculoasă sau șoferului, de 69 de ani, din Piatra-Neamț, i s-a făcut rău. Cel rănit era pasager într-una din mașini și a fost transportat la spital. „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 69 de ani, din Piatra-Neamț conducea un autoturism pe DN15, în localitatea Bistrița, cu direcția de deplasare Bicaz spre Piatra-Neamț, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani din Cândești, ce se deplasa pe sensul opus. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat de 65 ani, din Piatra Neamț, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani”,  a declarat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În cauză s-a deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă și urmează să se stabilească exact împrejurările în care s-a produs accidentul.

C.I.

Articolul precedentȘeful ocolului silvic Pipirig, încă o lună în arest
Articolul următor„Transport în cont propriu”: Amenzi de peste 10.000 lei date transportatorilor de persoane de polițiștii rutieri