Strada General Dăscălescu din Piatra Neamț continuă să fie una dintre arterele pe care se petrec des accidente, nu doar din cauza șoferilor, ci și a sistematizării rutiere. Astăzi, 5 septembrie, trei autoturisme s-au ciocnit, iar două persoane au fost rănite. Este vorba despre un băiat de 12 ani, care a suferit un traumatism la cap, și o femeie de 35 de ani, lovită la piciorul drept. Scenariul a fost același ca și în alte rânduri. Un autoturism a încetinit ca să vireze la stânga, iar altele două, care veneau din spate, au intrat în coliziune în lanț. Bineînțeles, traficul a fost oprit, pentru efectuarea cercetărilor la fața locului, iar coada de mașini s-a tot mărit.

Soluția, pe care ar fi cazul ca Primăria Piatra Neamț s-o pună în practică: un sens giratoriu, în zona Tranzicom și un altul în dreptul stației peco. Iar între ele, separatoare de sens. Soluție demult propusă, dar încă neaplicată. (C.M.)

Actualizare:  Polițiștii au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Borlești, care conducea o autoutilitară, n-a respectat distanța față de o altă autoutilitară care-l preceda și care a încetinit, și a intrat în coliziune cu aceasta. La volanul celeilalte autoutilitare se afla un bărbat de 35 de ani, din Tupilați. După impact, autovehicului condus de bărbatul din Tupilați a fost proiectat într-un autoturism, la al cărui volan se afla un bărbat de 41 de ani, din Piatra-Neamț. Niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului. Femeia rănită era pasageră în autoutilitara condusă de bărbatul din Tupilați, iar băiatul se afla în autoturism. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: Facebook

Articolul precedentPolițiștii au confiscat 157 de covoare, ”păgubitul” le poate recupera de la Fisc
Articolul următorCine are nevoie de adeverințe medicale la începutul școlii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. cand am facut primul sens giratoriu in piatra neamt am fost foarte criticat.acum vad ca se mai cer sensuri giratorii. oricum multumesc.

Comments are closed.