0:00

Accident în noapte, șoferul era băut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident de circulație soldat cu victimă a avut loc pe 10 mai, după lăsarea întunericului, în afara localității Vânători Neamț. “Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 47 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism din direcția mănăstirea Sihăstria spre Drumul Național 15 B, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile“, anunță Poliția Neamț.

În urma impactului, șoferul a fost rănit. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului.

Câteva ore mai târziu, un alt eveniment a avut loc în Timișești. Un tânăr de 21 de ani, din județul Mureș, ce se deplasa din direcția Târgu-Neamț spre Cristești, într-un sector de  drum cu curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. Și în acest caz șoferul a fost rănit, dar s-a stabilit că nu era sub influența alcoolului.

(G.S.)

Articolul precedentBeneficiile uleiului de cocos
Articolul următorFederația Sanitas deranjată de legea austerității: se anunță proteste și greve
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.