0:00

Actualizare – Accident în marșarier, pietonul a murit la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Bărbatul a fost adus la UPU Piatra-Neamț, unde medicii l-au resuscitat, însă fără succes. Avea mai multe traumatisme toraco-abdominale grave și un picior fracturat. Ancheta continuă acum pentru ucidere din culpă, potrivit IPJ Neamț.

 

*** Știre inițială***

Un localnic din orașul Târgu Neamț a fost rănit în timp ce un șofer mergea cu spatele, pe strada Nucilor. Bărbatul se deplasa pe marginea drumului din cartierul Humulești, un drum fără trotuare, în momentul când a fost lovit.

Polițiștii rutieri care au făcut cercetări la fața locului, ieri dimineață, au demarat o anchetă pentru a elucida cum s-a produs accidentul. „Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce șoferul unui autoturism, în vârstă de 41 de ani, din Răucești, ar fi efectuat manevre de mers în marșarier pe strada Nucilor, ar fi acroșat un pieton, în vârstă de 57 ani, din Târgu-Neamț, care se deplasa pe marginea părții carosabile, pe același sens de mers”, potrivit sinsp. Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Ambii implicați în accident sunt cercetați pentru vătămare corporală din culpă.

C.I.

Articolul precedentPiatra Neamț. 1,2 lei/kwh la stațiile de reîncărcare pentru vehiculele electrice
Articolul următorCOD GALBEN Furtuni în Bacău, Neamţ şi Suceava; caniculă în Bacău, Iaşi şi Vaslui