Actualizare: Conform Agerpress, un copil de 15 ani diagnosticat cu fractură de bazin, ruptură de splină și fractură femur drept va fi transferat cu elicopterul la Spitalul „Marie Curie” din București.

Purtătorul de cuvând al Spitalului de Urgență Bacău, Mirela Romaneț, a menționat că ceilalți pacienți răniți în accident se află în stare stabilă.

Actualizare: Declarația purtătorului de cuvând al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, inspector principal o puteți asculta mai jos.

Actualizare: Conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, șapte persoane au decedat, între care doi copii, și alte cinci sunt transportate la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

Conform ziarului Deșteptarea, în autoturism erau 5 persoane (2 adulți și 3 minori), iar in microbuz 7 persoane adulte. Au decedat 1 adult și 2 minori din autoturism și 4 adulți din microbuz.

Știre inițială: Un accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane a avut loc în această dimineață, 25 iulie, în localitatea Răcăciuni, conform centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, 5 ambulante SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, și 6 ambulante ale serviciului județean de ambulanță.

A fost activat planul roșu de intervenție și traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Articolul precedentAccident cu trei autoturisme în Piatra Neamț
Articolul următorUrsul a coborât la Bicaz Chei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.