Accident cu trei autoturisme în Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Sursă foto: m.fuelo.net

Actualizare: Unul dintre șoferi a vrut să treacă de pe banda unu de mers, pe cea de-a doua, fără a se asigura în prealabil, și a ciocnit mașina aflată lângă el, proiectând-o într-o a treia mașină.

Nu a fost întocmit dosar penal, urmând ca șoferii să-și recupereze banii pentru reparații de la firmele de asigurare.

Știre originală: Astăzi, 25 iulie, în jurul orei 14.15, trei autoturisme au fost implicate într-un accident ce a avut loc pe strada Petru Movilă din Piatra Neamț, în anexa Sarata, în dreptul stației Peco (MOL).

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț. În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, unul din autoturisme răsturnându-se pe o parte. Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și au degajat carosabilul pentru reluarea traficului rutier.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentBătrân accidentat, pe trecere, în Piatra Neamț
Articolul următorAccident groaznic la Răcăciuni: 7 morți și 5 răniți. Trafic oprit între Bacău și Adjud; a fost activat planul roșu de intervenție
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.