Accident grav, mașină răsturnată, șoferul inert, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Bărbatul a suferit leziuni grave și a fost transportat la Iași, după ce i s-au acordat primele îngrijiri la spitalul din Roman. El a fost diagnosticat cu ”plagă scalpată occipitală, hemoragie cerebrală, edem cerebral, fractura perete lateral orbită stângă, multiple fracturi cu detașări de fragmente osoase”.

Între timp, polițiștii au stabilit că nu este vorba despre accident rutier, pentru că nu s-a petrecut pe un drum deschis circulației publice, și au întocmit un dosar penal în cauză pentru vătămare corporală din culpă.

Stire inițială:

Un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp, în această seară (13 aprilie), în localitatea Doljești. La volan se afla un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a rămas încarcerat.
Pompierii de la Detașamentul Roman, cu ajutorul echipamentelor speciale pentru descarcerare, au scos din autoturism conducătorul auto, inconștient. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la CPU Roman”, a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. Vom reveni cu detalii.

C.M.

Articolul precedentPoliția Neamț revine: Nu este obligatorie trecerea orei pe declarație decât pentru persoanele peste 65 de ani!
Articolul următorApa Serv anunță întreruperi la furnizarea serviciului de alimentare cu apă în Roznov