Accident grav la Timișești, o persoană decedată, una la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații Accident grav la Timișești, o persoană decedată, una la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Conducătorul auto care a decedat era din Bălțătești, avea 77 de ani  și potrivit informațiilor furnizate de Poliția Rutieră, acesta ar fi efectuat manevre de ieșire din parcarea unei societăți comerciale, fără să se asigure. Moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din județul Iași, ce circula pe DN 15 în direcția Târgu-Neamț.

Cominicatul oficial al ISU Neamt:La ora 15:27, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Timișești.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.
Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto. Un urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, una dintre ele s-a răsturnat iar conducătorul auto a rămas încarcerat.
Până la sosirea forțelor de intervenție,  unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanții la trafic. Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat un bărbat de 78 de ani, în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor,  fiind declarat decesul.
De asemenea, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și pentru repunerea autoturismului pe roți.
Lucrătorii de la SDN au intervenit pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Actualizare: victimele sunt șoferii mașinilor care au intrat în coliziune.

Știre inițială. Un accident rutier deosebit de grav a avut loc mai devreme în satul Dumbrava, comuna Timișești. În urma accidentului o persoana a decedat și una a fost transportată la spital. Vom reveni cu detalii

Accident grav la Timișești, o persoană decedată, una la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentGeorge Lazăr, președinte PNL: „Județul Neamț, pe harta investițiilor finanțate de Premierul liberal Nicolae Ciucă”
Articolul următorContinuă sarabanda condamnarilor la nivel înalt: Sorin Oprescu, fost primar al capitalei, 10 ani și opt luni cu executare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.