Știre actualizată. Accident grav la Târgu Neamţ: trei răniţi şi un şofer fugit de la locul faptei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: poliţiştii rutieri au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a şoferului de 24 de ani care a părăsit locul accidentului. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Știre inițială: Aseară, 23 martie, în jurul orei 21.40, pe Drumul Naţional 15 C, la ieşirea din Târgu Neamţ, a avut loc o un accident în care au fost implicate două autoturisme.

Prima mașină era condusă de un tânăr de 24 de ani din Târgu Neamţ, care a  plecat de la locul accidentului în momentul în care a înţeles gravitatea situaţiei.

Din cea de-a doua maşină, condusă de un tânăr din Răuceşti, atât şoferul cât şi cei doi pasageri, unul de 21, celălalt de 39 de ani, din Drăgăneşti, respectiv Târgu Neamţ, au suferit mai multe traumatisme fiind transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe al spitalului din localitate.

Poliţiştii rutieri l-au descoperit pe fugar la scurt timp, în apropiere.

Acum acesta are dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘtire actualizată. Percheziţii în Neamţ, Iaşi şi Bacău pentru certificate de vaccinare false
Articolul următorUn bărbat a murit, o femeie are arsuri în urma incendiilor de vegetaţie uscată
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.