0:00

Accident grav la Dămuc: un TIR a lovit un bărbat aflat în spatele unei dubiţe, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineață, 27 septembrie, în jurul orei 08.30, pe drumul județean ce traversează comuna Dămuc a avut loc un grav accident de circulaţie.

Şoferul unui TIR, un localnic în vârstă de 29 de ani, a pierdut controlul asupra volanului intrând pe contrasens, mai întâi în gardul unei grădiniţe şi apoi lovindu-l în plin pe şoferul unei autoutilitare staţionate. Bărbatul coborâse din autoutilitară pentru a repara ceva în spatele acesteia, moment în care a fost suprins de TIR. Din impact, dubiţa a fost proiectată într-un alt autoturism care staţiona în faţa acesteia, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Accident grav la Dămuc: un TIR a lovit un bărbat aflat în spatele unei dubiţe, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞoferul dubiţei, în vârstă de 67 de ani, din Cordun, a suferit politrumatisme grave fiind preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat la UPU Piatra-Neamţ, unde urmează să fie investigat la computerul tomograf.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism, staționat regulamentar.

Circulaţia în zonă este blocată, poliţiştii rutieri dirijând şoferii către o rută alternativă prin Dămuc.

Angela Croitoru

Articolul precedentUn nemțean dispărut dintr-un spital în Ungaria a murit într-un accident de circulaţie
Articolul următorFoto. Zimbrul de la Târpeşti a ajuns la Grumăzeşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.