0:00

Duminică, 18 septembrie, în jurul orei 16:00, pe Drumul Național 15B, în Vânători-Neamț a avut loc un accident rutier spectaculos în care a fost implicat un motociclist tânăr.

Potrivit poliției rutiere nemțene, tânărul, în vârstă de 28 de ani, din Târgu-Neamț, care conducea motocicleta, (după cum puteți vedea în imaginile de mai sus filmate de un cititor cu camera de bord) „ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, din sens opus, după care s-ar fi dezechilibrat, căzând pe partea carosabilă”.

În urma impactului, tânărul a suferit o fracturară maleolară (la oul piciorului – în limbaj popular –n.r.) fiind transportat la UPU Piatra-Neamț. Tânărul este acum internat în Secția Ortopedie și urmează să fie operat.

Șoferul nu consumase alcool. În schimb, tânărului rănit i-au fost recoltate probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei, iar rezultatul urmează să fie stabilit. Medicii urgentiști i-au pus, pe lângă diagnosticul de fractură și pe cel de “etilism acut”, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu.

Polițiștii au constatat și că nu deține permis de conducere corespunzător categoriei. În final, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni: conducere fără permis, sub influența alcoolului și pentru propria vătămare corporală.

Angela Croitoru

Articolul precedentAccident în Dumbrava Roşie – o fetiţă de 3 ani a făcut atac de panică!
Articolul următorDosar penal pentru …o vacă curioasă!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.