Astăzi, 11 aprilie, în jurul orei 17,00, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier produs pe E 85, pe raza localității Filipești din județul Bacău, unde era necesară descarcerarea. Trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și forțe de intervenție din cadrul ISU Bacău au ajuns în scurt timp la locul accidentului.

Coliziunea între cele două autoturisme a fost atât de puternică încât atât șoferii, cât și pasagerii au rămas încarcerați, trei victime erau în stare gravă. Paramedicii din cadrul Detașamentului Roman au sprijinit echipajele medicale din Bacău la acordarea primului ajutor medical și efectuarea manevrelor de resuscitare cardio-pulmonară victimelor.

Din păcate cele trei victime, conducătorii din cele două autoturisme și un pasager, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora. Ceilați doi pasageri au fost preluați de echipajele medicale din Bacău și transportate la spital.

Angela Croitoru

Articolul precedentBărbat dat în urmărire națională prins în Piatra-Neamț
Articolul următorCasă în flăcări în Rădeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.