ACTUALIZARE: Deşi impactul a fost foarte dur, iar femeia a fost proiectată în curtea unei case, a avut noroc și a scăpat cu viață. Medicii au stabilit că are mai multe traumatisme și două fracturi la antebrațul drept și la gamba stângă. A fost internată în spitalul din Târgu-Neamț. (C.M.)

***********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un nou accident rutier s-a petrecut în această dimineață la Pipirig. O femeie din localitate, în vârstă de 58 de ani, a fost acroșată de un autovehicul, condus de un bărbat, de 38 de ani, din Toplița, iar impactul a fost atât de crunt încât femeia a fost proiectată peste gard, într-o curte.

accident-salvareDin primele informații, se pare că starea ei este foarte gravă, dar asupra acestui aspect vom reveni cu amănunte, după ce se vor pronunța medicii.

Între timp, polițiștii ajunși la fața locului caută să afle împrejurările în care s-a produs accidentul. Au stabilit deja că șoferul autovehiculului nu consumase băuturi alcoolice și că rula pe traseul Pipirig – Târgu Neamț, iar într-o curbă la stânga a derapat și a acroșat-o pe femeie, impactul aruncând-o pe aceasta peste gardul din vecinătate. Nu se știe exact dacă femeia mergea pe acostament sau pe carosabil.

Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentDespre gunoaie, în ședință extraordinară la județ
Articolul următorAnchetă la Ambulanţa Vaslui: 6 ore în aşteptarea Salvării!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.