0:00

Accident feroviar din motive de fumat și căști în urechi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: O patrulă de Poliție TF din Iași, care se afla în tren, a făcut cercetările la fața locului și a stabilit cum s-a petrecut accidentul.

Bărbatul, care circula cu trenul Botoșani-București, a coborât în Gara Roman, să fumeze o țigară. Între timp, asculta muzică la căști și nu a auzit când s-a dat semnalul de plecare. Întâmplător s-a întors și a văzut că trenul tocmai pleca. A încercat să se prindă de suportul de la una dintre uși, numai că, ghinion complet, exact atunci ușa automată s-a închis și el a căzut, lovindu-se de marginea peronului.

Lucrurile fiind lămurite, în cauză nu s-a întocmit niciun dosar penal.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, s-a rănit grav, după ce a căzut din tren. În urma accidentului din noaptea de sâmbătă, 10/11 noiembrie, din Gara Roman, rănitul a fost dus cu ambulanța la CPU al Spitalului Municipal din localitate. Echipajul cu medic al ambulanței a predat pacientul cadrelor medicale din urgență. Bărbatul avea o rană mai gravă la cap și o contuzie toracică. Medicii din CPU Roman au decis ca rănitul să fie transferat la Iași, transportul făcându-se în aceeași noapte. (C.I.)

Articolul precedentCorigențele se dau cu o săptămână mai devreme
Articolul următorL5A Final de tur fără mari surprize
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.