0:00

Accident de muncă la Vânători-Neamț: un bărbat și-a pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto de la o inspecție ITM la o firmă de exploatare forestieră din Neamț din perioada februarie – martie 2023

Un accident de muncă soldat cu decesul unui salariat a avut loc luni, 22 mai la un agent economic din domeniul prelucrării materialului lemnos din localitatea Vânători-Neamț. Accidentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112. Din păcate, cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 61 de ani, din Vânători-Neamț, angajat al societății în cauză, ar fi manifestat o stare de rău, dezechilibrând-se și căzând la sol, cadrele medicale declarând decesul acestuia“, conform IPJ Neamț.

A fost deschis un dosar penal pentru stabilirea cauzelor în care a avut loc tragedia, cercetările vizând infracțiunile de ucidere din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

(G.S.)

Articolul precedentAdmitere la liceu cu examen separat, exmatriculare temporară, respectarea diversității au fost incluse în legile Educației adoptate de Senat
Articolul următorAsociația Ținutul Răzeșilor anunță lansarea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M1/6B – „Investiții pentru dezvoltarea durabilă a teritoriului GAL”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.