0:00

Actualizare 17.45: IPJ Neamț a oferit detalii privind modul în care s-a produs teribilul accident: „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcția Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău. Ulterior autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Trifești, ce se deplasa din direcția Roman spre Bacău.

Știre actualizată. Accident mortal la Secuieni. Plan roșu de intervenție activat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane din primul autoturism, respectiv conducătoarea auto și doi pasageri cu vârste de 3, respectiv 56 de ani, din municipiul Roman și rănirea altor trei persoane, respectiv cei doi conducători auto de 33 și 41 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani”.

Actualizare 14.05: Conform datelor oficiale s-a inregistrat un al treilea deces, un minor în vârstă de aproximativ 5 ani. Toate cele trei victime erau în aceeași mașină.

Poliția Neamț confirmă că evenimentul rutier a fost provocat de o depășire neregulamentară.

Actualizare 13.45: ISU Neamț anunță că două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului. Conform Politiei Neamt sunt și minori resuscitați. La acest moment a fost dezactivat Planul Rosu de Interventie.

Actualizare 13.35: Drumul national este blocat pe ambele sensuri anunță Poliția Neamt. Sunt 6 victime, din care 3 au rămas încarcerate.

Știre actualizată. Accident mortal la Secuieni. Plan roșu de intervenție activat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Forțele de intervenție au reușit elibereze două dintre persoanele rămase blocate.

Știre actualizată. Accident mortal la Secuieni. Plan roșu de intervenție activat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

FOTO: ISU Neamț

Actualizare: A fost activat planul roșu de intervenție, informează ISU Neamț

Știre inițială. Un eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule și care s-a soldat, din primele informații, cu victime încarcerate, a avut loc cu puțin timp în urmă în localitatea Secuieni. “Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman intervin la un accident rutier produs pe E 85, în comuna Secuieni. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. Din primele informații, sunt persoane încarcerate“, anunță ISU Neamț.

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Articolul precedentCum să alegi cel mai bun cazinou pentru nevoile tale
Articolul următorDe Înălțare, ceremonie militară pentru comemorarea eroilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.