0:00

Accident cu victimă la Pipirig: a “parcat“ în curtea unui străin, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn eveniminet rutier care s-a soldat cu rănirea conducătorului auto dar și cu pagube materiale, a avut în zorii zilei de miercuri, 10 mai, în localitatea Pipirig. Forțele de ordine și cele de intervenție au fost solicitate în ajutor în jurul orei 03:50.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un tânăr de 24 ani, din Pipirig, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp, ulterior intrând în curtea unui imobil, rezultând rănirea conducătorului auto“, a anunțat Poliția Neamț.

Șoferul a fost testat pasiv cu aparatul etilotest, rezultatul indicând prezența alcoolului, drept pentru care au fost recoltate probe biologice pentru  stabilirea alcoolemiei. A fost deschis dosar penal iar cercetările continuă pentru acuze de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, pentru stabiliriea cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

(G.S.)

Articolul precedentAsociația Ținutul Răzeșilor anunță deschiderea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M3/6A – Investiții în activități economice neagricole pentru diversificarea economiei teritoriului GAL
Articolul următorCopil mușcat de câine: a fost deschis dosar penal
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.