0:00

Accident cu victimă la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident de circulație ce s-a soldat cu rănirea gravă a unui septuagenar a avut loc în zorii zilei de 19 ianuarie2023. S-a întâmplat în jurul orei 05:45, pe DN2, în afara localității Horia.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 36 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism în afara localității Horia, ar fi surprins și accidentat, un bărbat de 71 de ani, din Trifești, ce se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor“, conform unui comunicat al IPJ Neamț.

În urma impactului victima a suferit leziuni severe, fiind diagnosticată cu fractură de bazin, de bază cervicală, de șold stâng și multiple fracturi costale.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu acuze de săvârșire a infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(G. S)

Articolul precedentAsociația Ținutul Răzeșilor anunță deschiderea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M4/2A – Investiții pentru dezvoltarea activităților agricole
Articolul următorWeek-end prelungit de Ziua Unirii Mici
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.