Accident cu victimă după o manevră greșită în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane a fost provocat de un conducător auto care a ignorat cele mai elementare reguli de circulație pe drumurile publice. S-a întâmplat pe 6 septembrie, în localitatea Roznov, anchetatorii fiind solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Suceava, conducea un autoturism pe strada Luminii, ajuns la intersecție cu strada Baltagului, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Piatra Neamț”, anunță Poliția Neamț.

În urma impactului violent conducătorul auto de 41 de ani a fost rănit și a ajuns la spital. Ambii șoferi au fost testați și nici unul nu era sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporal din culpă.

(G.S.)

Articolul precedentProblema apei la Târgu-Neamț: 96 de avarii în cinci luni!
Articolul următorMoarte suspectă la Cracăul Negru: un bărbat de 38 de ani scos din râu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.