Accident cu trei autovehicule în Sascut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 17 ianuarie, în comuna Sascut din județul Bacău, pe Drumul Național 2, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule.

O autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, pe direcția de mers Bacău către Adjud, s-a angajat în depășirea unui tractor, condus de un bărbat de 76 de ani, într-o zonă în care această manevră este interzisă. Tractoristul a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde într-o stație PECO și astfel cele două autovehicule au intrat în coliziune. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers, de unde venea un TIR condus de un șofer de 60 de ani, din Ialomița. Încercând să evite coliziunea, șoferul TIR-ului a tras de volan stânga, a pătruns pe contrasens și s-a oprit într-un șanț de la marginea șoselei, potrivit informațiilor furnizate de inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Accident cu trei autovehicule în Sascut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma impactului cu autoutilitara, șoferul tractorului a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, primii doi nu consumaseră alcool, iar șoferul TIR-ului avea o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Foto: DRDP Iasi

Articolul precedentFoto. Piatra Neamț: Incendiu de vegetație în Mărăței, la calea ferată
Articolul următorCoordonatele bugetului la Piatra Neamț: investiții, implementarea proiectelor europene și invitația la dezbatere
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.