photo_2016-12-02_09-46-07Un bărbat de 35 de ani din Oțeleni, Iași, s-a îmbătat, a furat mașina fratelui său și a plecat spre Roman. La Sagna, însă, în timp ce circula pe DJ 207 A, în această dimineață (2 decembrie), a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care rula regulamentar. La volanul celei de-a doua mașini era un bărbat din Roman, iar pe bancheta din spate – doi pasageri. În urma impactului, toți cei 3 ocupanți ai mașinii de Neamț au fost răniți. Șoferul care a provocat accidentul a ajuns și el la spital.

Bărbatul din Iași a fost testat, iar rezultatul a fost pozitiv, el având o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Polițiștii din Iași au luat legătura cu proprietarul autoturismului, iar acesta și-a exprimat intenția de a depune plângere împotriva fratelui său, care i-a furat mașina. Bărbatul din Oțeleni va fi cercetat pentru furt, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

C.M.