0:00

Accident cu o mașină furată! 4 răniți!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 35 de ani din Oțeleni, Iași, s-a îmbătat, a furat mașina fratelui său și a plecat spre Roman. La Sagna, însă, în timp ce circula pe DJ 207 A, în această dimineață (2 decembrie), a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care rula regulamentar. La volanul celei de-a doua mașini era un bărbat din Roman, iar pe bancheta din spate – doi pasageri. În urma impactului, toți cei 3 ocupanți ai mașinii de Neamț au fost răniți. Șoferul care a provocat accidentul a ajuns și el la spital.

Bărbatul din Iași a fost testat, iar rezultatul a fost pozitiv, el având o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Polițiștii din Iași au luat legătura cu proprietarul autoturismului, iar acesta și-a exprimat intenția de a depune plângere împotriva fratelui său, care i-a furat mașina. Bărbatul din Oțeleni va fi cercetat pentru furt, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

C.M.

Articolul precedentZiua Națională în fața statuii lui Roman Mușat
Articolul următorACTUALIZARE VIDEO Cauza incendiului: scurt-circuit!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.