Accident cu cinci victime la Hârlău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această seară, 5 decembrie, în jurul orei 20.00, în orașul Hârlău, județul Iași, pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea gării a avut loc un grav accident de circulație. Două autoturisme au intrat în coliziune, impactul puternic producând cinci victime.

În primul autoturism au fost trei victime, șoferul de 19 ani, care încă nu fusese evaluat medical, pasagerul din dreapta față, bărbat cu leziuni grave la cap, pasagerul din spate, o femeie de 20 de ani, cu traumastism cranio-cerebral. Șoferul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 53 de ani, se află în stare gravă și nu a putut fi testat cu alcooltestul, și pasagera din dreapta, o femeie de 49 ani care a rămas încarcerată, cu leziuni la bazin, preluată de echipajul SAJ cu medic, sunt cel mai grav afectați.

Toate victimele sunt conștiente și cu funcții vitale prezente, potrivit informațiilor furnizate de ISU Iași.

Șoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, celor doi șoferi urmând a le fi prelevate mostre biologice de sânge la spital.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.

Angela Croitoru

Articolul precedentUltima oră: Test RT-PCR, certificat verde sau carantină persoanelor care intră în România
Articolul următorAnunț de informare al C.N.A.I.R. privind lucrări “Reparații curente pod pe DN 15 km 300+981, peste râul Bistrița la Pângărați, județul Neamț”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.