0:00

Un eveniment rutier soldat cu 4 răniți și în care a fost implicat un autoturism condus de un tânăr din Republica Moldova a avut loc pe 27 iunie, în localitatea Vad. Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112 a fost înregistrat în dispecerat în jurul orei 09:00.

Accident cu 4 victime la Vad, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Vad, conducea un autoturism, din direcția DJ 208 G către Borniș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 22 de ani, din Republica Moldova”, conform Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Accident cu 4 victime la Vad, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiImpactul dintre cele două vehicule s-a soldat cu 4 victime, conducătorul auto în vârstă de 23 de ani și alte trei persoane din ultimul vehicul, cu vârste cuprinse între 22 și 45 de ani. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă. (G.S.)

Articolul precedentEveniment editorial găzduit de Fundația Autonom
Articolul următorFOTO Casa parohială din Oanțu distrusă în incendiu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.