Actualizare: Polițiștii au stabilit că accidentul s-a întâmplat în contextul în care ambele autoturisme implicate circulau dinspre spital, spre muzeu, iar bărbatul care conducea mașina de pe prima bandă a intrat pe banda a doua fără să se asigure.

”Cele două autoturisme s-au ciocnit, iar din imapct au fost proiectate pe celălalt sens de mers, unde au intrat în coliyiune cu gardul de protecție”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Ambii conducători auto – un bărbat de 41 de ani din Piatra-Neamț și un tânăr de 24 de ani din Păstrăveni – aveau permise valide și nu se aflau sub influența alcoolului”.

Cum nimeni n-a fost rănit e vorba despre o simplă tamponare, destul de costisitoare pentru șoferul neatent, care va trebui să suporte costurile reparațiilor ambelor mașini și ale gardului distrus.

******************************

Un accident ciudat din punctul de vedere al zonei în care s-a întâmplat, în plină zi, într-un trafic destul de aglomerat. Din fericire, nu sunt victime, în schimb o mașină este destul de boțită, ca să nu mai vorbim despre gardul de protecție. Nu este lipsit de interes faptul că pe stradă se execută lucrări de ridicare a canalelor, este drept, semnalizate cumva.

20160722_113159 20160722_113220 - copia 2 20160722_113255 - copie

Articolul precedentGALERIE FOTO Mega Mall Piatra Neamț începe să prindă contur
Articolul următorŢigări descoperite într-o maşină de lux
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.