Polițiștii de la Secția Borlești au intervenit la timp, pentru a opri în fază incipientă un conflict care se putea termina urât, la o discotecă din Tazlău. Trei localnici, având vârste între 15 și 20 de ani, s-au dus în localul respectiv, în noaptea de 28 spre 29 octombrie, cu intenția clară de a-i pune la punct pe niște tineri cu care se aflau în conflict. În acest scop se înarmaseră fiecare cu ce a considerat mai potrivit, arsenalul incluzând o bardă, o bâtă și un cuțit.

”Accesorii” pentru discotecă: bardă, bâtă și cuțit, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Echipa operativă s-a deplasat, imediat, la fața locului, identificând tinerii care au provocat scandalul și au intervenit, evitându-se escaladarea conflictului”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Cei trei tineri sunt cercetați pentru faptul că au pătruns în incinta discotecii cu obiecte periculoase, adresând amenințări cu acte de violență unui grup de tineri, cu care se aflau în conflict. După documentarea activității infracționale, tânărul de 20 de ani și cel de 17 ani au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe”.

Astăzi, 30 octombrie, cei doi reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă. Procurorul de caz va decide dacă îi trimite în fața instanței sau dispune o altfel de măsură împotriva lor. (C.M.)

Articolul precedentL4 Tehnicianul formaţiei Bradu Borca contestă arbitrajul după victoria cu 4-0!
Articolul următorMeteorologii avertizează: temperaturi negative la noapte!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.