0:00

O tânără din județul Suceava, aclimatizată în Neamț unde a fost tocmită pentru a avea grijă de o femeie, a fost reținută pentru 24 de ore și ar putea fi arestată preventiv după ce și-a depășit atribuțiile.

“Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că tânăra de 18 ani locuia într-un imobil din Târgu-Neamț, aceasta având grijă de una dintre persoanele vătămată, în vârstă de 76 de ani, persoană cu handicap locomotor. La data de 24 aprilie a.c., profitând de starea acesteia, i-ar fi sustras din locuință suma de 100 de euro, mai multe bijuterii şi articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei“, anunță Poliția Neamț.

A prădat femeia de care ar fi trebuit să aibă grijă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn aceeași zi, ar fi pătruns fără drept într-o altă locuinţă din aceeași curte, aparţinând unei persoanei vătămate de 52 de ani, de unde ar fi sustras parfumuri, bijuterii şi articole vestimentare, paguba cifrându-se la 7.500 de lei.

Suceveanca a fost găsită pe 1 mai, la Crăcăoani, fiind condusă la audieri. În urma documentării activității infracționale, a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru furt și furt calificat. Circa 50% din prejudiciu a fost recuperat. (G.S.)

Articolul precedentVIDEO. Incendiu cu degajare mare de fum la Roman
Articolul următorŢinutul Zimbrului clasat pe locul III la Destinaţia Anului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.