0:00

Un bărbat de 34 de ani, din localitatea Butnărești, comuna Secuieni, a vrut să dea șpagă unui polițist, care l-a prins băut la volan. Omul legii a fost ofertat cu un miel și o ieșire la un grătar, dar a declinat oferta și și-a anunțat superiorii. Incidentul a fost înregistrat de camera din dotarea polițistului.

A oferit mită un miel și o ieșire la grătar unui polițist, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFapta a avut loc pe 28 august 2021 când bărbatul, însoțit de un amic a mers la o stână din apropierea domiciliului de unde a luat un miel. El s-a urcat la volan chiar dacă băuse și avea permisul suspendat. Pentru a nu avea necazuri, l-a rugat pe amic să șofeze, dar cum și acesta era băut, a refuzat. Nu a renunțat la deplasare și au plecat spre stână. La întoarcere, au dat de un echipaj de la poliția rutieră, care a efectuat semnal regulamentar de oprire, mașina având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Șoferul a ignorat autospeciala de poliție, și-a văzut de drum, dar a oprit după vreo 400 de metri, timp în care s-a mutat pe bancheta din spate, manevră observată de polițiști. A fost testat, iar rezultatul a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cercetările au stabilit că avea permisul suspendat. În fața judecătorilor el a recunoscut fapta și a fost condamnat la un an și 8 luni de închisoare. La sancțiune s-au adăugat alte pedepse pentru fapte similare, rezultând o condamnare de 2 ani, o lună și 20 de zile, în regim de detenție. Decizia Tribunalului Neamț nu este definitivă. (G.S.; FOTO: IMAGINE GENERICA)

Articolul precedentIncendiu devastator: o femeie a ajuns la spital!
Articolul următorNeamț: “Speed Marathon“ 160 de șoferi au rămas fără permis din cauza vitezei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.