0:00

O femeie, în vârstă de 40 de ani, din Piatra-Neamţ, a intrat la magazinul de peşte Cherhana din cartierul Precista, unde a şi lucrat până de curând, pentru a cumpăra un peşte. Imediat a cerut să meargă la toaletă unde a născut un băieţel de 3 kilograme. Totul s-a întâmplat ieri, 23 martie, în jurul orei 11,30.

Norocul femeii a fost că în magazin se afla şi o asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Neamţ, care a solicitat imediat o ambulanţă cu incubator de la colegi şi i-a acordat primele îngrijri la faţa locului.

A născut în toaleta unui magazin de peşte, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cred că Dumnezeu a avut grijă de acest nou născut, pentru că el s-a născut în prezentaţie pelvină şi a căzut în toaletă cu picioarele înainte, altfel, probabil, s-ar fi înecat. Doamna susţine că nu ştia că este însărcinată, dar este la cea de-a cincea naştere”, a precizat asistentul Radu Roibu, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamţ.

Băieţelul este sănătos şi a trecut cu bine peste naşterea dificilă şi traumatizantă din punct de vedere medical. (Angela Croitoru; FOTO: www.helpmecovid.com)

Articolul precedentZiua Poliției. Polițiști în slujba comunității-agent șef principal Huci Ciprian Ionuț
Articolul următorFoto. Atmosferă relaxată la Ziua Poliției în Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. E la a cincea nastere, dar nu stia ca e gravida. Ca sa nu se interpreteze, agentiile de stiri nu ofera detalii despre mama, nic macar numele mic. Prietenii si tot internetul stiu de ce.

Comentariile sunt închise.