A lăsat mașina descuiată la Dumbrava Roșie, a găsit-o în trafic la Bicazu Ardelean, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi băieți, cu vârste de 16 și 17 ani, dornici de plimbare cu mașini furate, au fost reținuți de polițiști, în ziua de 5 noiembrie. Ei se aflau în Bicazu Ardelean, într-o mașină care fusese dată în consemn. Proprietara o lăsase descuiată și cu cheia în contact.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 03.00, cei doi ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei de 56 de ani, din Dumbrava Roșie, de unde i-ar fi sustras autoturismul ce se afla parcat”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că, la data de 4 noiembrie a.c., aceștia ar fi distrus sistemul de închidere al porților de acces în curtea imobilului unui bărbat de 63 de ani, din Dumbrava Roșie și totodată, i-ar fi sustras cheia de contact din autoturism. În urma documentării activității infracționale, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și furt în scop de folosință”.

Astăzi, cei doi băieți urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

 

Articolul precedentL2 U Cluj nu a jucat cu Rapid, iar acum are derby cu Farul
Articolul următorAmenzi de 18.300 de lei în 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid