descarcerare_0Un bărbat de 41 de ani din comuna Voitinel şi-a pierdut viaţa, în seara de 10 septembrie, pe drumul comunal din Costişa, Frătăuţii Noi. El conducea un autoturism, n-a respectat limitarea de viteză de 30 km/h dintr-un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un șanț cu o adâncime de 2,30 m.

„În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturism și deși i-au fost efectuate manevre de resuscitare de cadrele medicale sosite la fața locului, acesta a decedat”, se arată în comunicatul Poliţiei Suceava.

„Din accident a mai rezultat și rănirea uşoară a unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Rădăuți, pasager în autoturism”.

Tot în ziua de 10 septembrie, un bărbat de 37 de ani din Suceava a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului pe care-l conducea prin comuna Grăniceşti, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-o autoutilitară, condusă de un bărbat de 44 de ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost avariate, dar nimeni n-a fost rănit. Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 44 de ani era treaz, în vreme ce şoferul care a pătruns pe contrasens avea o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDe ziua lor, pompierii așteaptă vizita elevilor
Articolul următorVW Transporter lovit de un TIR la Pipirig! 2 victime!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.