reclama autocenter

programul rabla

Persoanele fizice și firmele se pot înscrie, de ieri, 10 iunie, în Programul ”Rabla”. Mai ales că va fi bătălie mare pentru tichete. Pentru județul Neamț au fost alocate câte 13 tichete pentru fiecare punct de colectare, dar cererea e cam de zece ori mai mare. ”Programul se derulează până la data de 20 noiembrie, însă tichetele sunt extreme de puține, față de anul trecut de exemplu. Noi am primit 13 tichete și la poarta centrului de colectare erau 100 de proprietari de mașini, care stăteau la coadă să le dea spre casare și să primească un vocher”, spun cei de la REMAT Piatra Neamț.

Potrivit Administrației Fondului de Mediu, centrele de colectare pot solicita suplimentarea numărului de tichete, dar oricum nu pot primi mai mult de 200 de vouchere la fiecare solicitare.

De fapt, numărul tichetelor Rabla este mai mic în întreaga țară: 20.000 de tichete alocate la nivel național pentru acest an, din care 17.000 sunt pentru persoanele fizice și 3.000 pentru firme și instituții publice. Fiecare valorează 6.500 de lei, iar doritorii pot folosi un singur voucher pentru achiziționarea unui autoturism nou.

Articolul precedentBacalaureat 2013 – Concluzie după prima zi: ”Va fi bine!”
Articolul următorAsistență socială la botu’ calului

1 COMENTARIU

  1. Slabut articol.Ma interesa care sunt ceilalti colectori din Neamt in afara de REMAT?Care sunt actele care sunt necesare pt ca o rabla sa fie dusa pe ultimul drum?Dar cine sa culeaga toateinformatiile astea?Presa e slaba si e platita la comanda pt multe din articole….Pacat!

Comments are closed.