A furat o autoutilitară radiată şi-a condus-o fără permis, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Tânărul din Dulceşti va fi cercetat în arest preventiv, unde va rămâne cel puţin 30 de zile, până la o decizie a instanţei.

Știre inițială: Un tânăr de 24 de ani, din Dulceşti, a furat o autoutilitară de pe un teren împrejmuit din comuna Ştefan cel Mare, ale cărei chei erau în interior, în noaptea de 14 spre 15 august. Autoturismul fusese radiat din 29 mai 2018.

A doua zi, duminică, 15 august, tânărul a ieşit la plimbare cu autoutilitara pe străzile din Bodeşti, deşi nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ștefan cel Mare, în baza sesizării proprietarului, au documentat activitatea infracțională a tânărului şi ieri, 18 august, l-au identificat şi l-au reţinut pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, adică autoutilitara, a fost integral recuperat.

În baza probatoriului administrat, față de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 19 august, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentDoi adolescenţi tâlhăriţi sub ameninţarea cuţitului, în Piatra Neamţ
Articolul următorȘcoala Gimnazială nr. 2 Piatra Neamț – probleme înainte de începerea noului an școlar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.