0:00

A furat cardul unei femei și a scos 900 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCine îl recunoaște pe tânărul din imagine este rugat să se adreseze IPJ Neamț. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale solicită sprijinul cetățenilor în vederea identificării tânărului care este bănuit de comiterea  infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

La data de 13 iulie 2020, persoana în cauză și-ar fi însușit pe nedrept cardul bancar ce aparține unei femei și ar fi efectuat o operațiune de retragere a unei sume de 900 de lei de la un bancomat din municipiului Roman”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. ”Imaginile de la camerele de supraveghere instalate surprind persoana bănuită de comiterea faptei în momentul retragerii sumei de bani de la bancomat”.

Femeia care a rămas fără bani a făcut plângere la poliție, s-a întocmit un dosar penal, dar făptuitorul n-a fost identificat încă. Cine îl recunoaște sau deține informații care pot conduce la identificarea lui este rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112!

C.M.

 

 

Articolul precedentLista maladiilor la care se impune izolarea persoanelor
Articolul următorMuzeul Colectivizării se inaugurează în comuna Tămăşeni