0:00

A fugit prin fața mașinilor și-a ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie, în vârstă de 46 de ani, din Bodești, s-a grăbit să traverseze șoseaua în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure, după cum aveau să constate anchetatorii. Graba sa nu a dus-o decât în spital, fiind lovită de un autoturism care circula regulamentar.

S-a întâmplat ieri, 5 mai, pe Drumul Național 15 C care traversează comuna Bodești, șoferul, un bărbat din Piatra-Neamț, are acum dosar penal. Localnica a fost transportată la spital cu mai multe traumatisme la mână și picior.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 41 de ani, din Piatra-Neamț conducea un autoturism, în localitatea Bodești, ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, o femeie de 46 de ani, din Bodești, care se afla angajată în traversarea străzii prin loc nepermis, rezultând rănirea acesteia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Șoferul nu consumase alcool, au constatat polițiștii rutieri care efectuează ancheta.

Angela Croitoru

Articolul precedentViolatorul de la mall
Articolul următor“Cu viața mea apăr viața!”- concurs pentru elevi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.