0:00

Sâmbătă, 1 aprilie, în comuna Vânători-Neamț a fost inaugurat Centrul Social Multifuncțional, finanțat prin GAL ȚINUTUL ZIMBRILOR. Investiția a fost realizată prin fonduri europene nerambursabile dar și prin contribuție de la bugetul local. Va fi un centru de zi, de socializare și petrecere a timpului liber ( tip club), unde se furnizează servicii de incluziune socială și combatere a sărăciei destinate persoanelor vârstnice din comună.

A fost inaugurat Centrul Social Multifuncțional de la Vânători-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații A fost inaugurat Centrul Social Multifuncțional de la Vânători-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații A fost inaugurat Centrul Social Multifuncțional de la Vânători-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La eveniment a participat primarul Maria Petrariu, alături de beneficiarii centrului și de un sobor de preoți condus de preot Neculai Axentioi, protopopul de Târgu Neamț.

În cadrul Centrului de Zi destinat persoanelor vârstnice se furnizează următoarele tipuri de servicii:

-Servicii de socializare și petrecere a timpului liber, integrare și reintegrare socială a vârstnicilor prin activități specifice centrelor de zi, sub îndrumarea unui instructor de ergoterapie și a unui animator social.

-Servicii de consiliere sociala si  psihologica pentru persoanele vârstnice, furnizate de către un psiholog și un asistent social.

C.T.S

Articolul precedentȘtire actualizată. Foto. Accident spectaculos la Pipirig, o mașină s-a dat peste cap
Articolul următorEchipa colegiului „Petru Rareș” și proiectul Delphos a câștigat premiul I acordat de NSS
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.