pietricica turism

Polițiști din Piatra Neamț și de la Secția Rurală Ștefan cel Mare împreună cu polițiștii rutieri au făcut cercetări și au identificat autorul accidentului din 2 august. Un copil de 8 ani a fost lovit de o mașină, la Dragomirești, iar șoferul a circulat mai departe. După instituirea filtrelor în trafic și verificarea informațiilor primite https://zch.ro/politia-in-alerta-filtre-pentru-depistarea-unui-sofer-care-a-accidentat-un-copil/ , polițiștii au stabilit că o femeie era la volan în momentul accidentului. Femeia, în vârstă de 41 de ani, este din Bodești și a fost reținută și dusă în arest. „La data de 2 august a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 208 G, în localitatea Dragomireşti, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier în colaborare cu cei Serviciului Rutier şi Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au reuşit identificarea conducătorului auto în persoana unei femei, de 41 de ani, din Bodeşti.

Fiindu-i probată activitatea infracţională, femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuită de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. La data de 3 august a.c., faţă de femeia din Bodeşti, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe DJ 208G, la Dragomirești, în momentul când băiețelul a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Copilul a suferit o fractură de bazin și a fost adus cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și este internat în secția Chirurgie Infantilă. (C.I.)