0:00

A doua independență a Mihaelei Stoica, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* după ce s-a declarat independentă, pentru a INTRA în PMP, deputatul nemţean face aceeaşi mişcare pentru a IEŞI din PMP

Deputatul Mihaela Stoica a anunțat, ieri, într-o conferinţă de presă, că demisionează din Partidul Mişcarea Populară (PMP), pentru a o susţine pe Monica Macovei în cursa pentru Cotroceni. Aleasă deputat pe listele PDL (parte din ARD în campania din 2012), Mihaela Stoica se află la a doua tură de independenţă parlamentară, precedenta afirmând-o tocmai pentru a se ralia la PMP. ”Astăzi, vin în fața dv. și spun că aleg să o sprijin pe dna. Monica Macovei pentru că este politicianul cel mai reprezentativ pentru ceea ce România are nevoie astăzi. A arătat că se poate face politică fără resurse, bazată doar pe oameni care sprijină voluntar o candidatură. România a ajuns într-o situație extrem de dificilă! Oameni politici din toate partidele sunt implicați în scandaluri, iar această corupție care nenorocește România și pe români… E nevoie de o alta revoluţie pentru a ieși la liman. Avem un sistem de educație la pământ, un sistem de sănătate la pământ, un sistem de protecție socială ineficient și niciunul din aceste sisteme nu pot funcționa fără o reformă a clasei politice. Acei oameni care cred că România are nevoie de o altă clasă politică au în Monica Macovei pe cineva care-i poate reprezenta, care poate fi un simbol al faptului că în România se poate face politică onest, cinstit, dovedindu-ți competența, dovedind că lucrezi pentru interesul oamenilor, că-ți faci meseria și meritând respectul oamenilor. Este motivul pentru care aleg să părăsesc PMP și să susțin proiectul Monicăi Macovei.” Referitor la candidatura Elenei Udrea, deputatul nemțean a declarat: ”Pe Elena Udrea o apreciez ca politician, am apreciat-o ca ministru, este un politician de viitor, dar nu cred că este astăzi pregătită pentru a fi Președintele României”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedent“Pe contrasens cu favorita preşedintelui” şi la Piatra Neamţ
Articolul următorS-au limpezit ”apele” în Seria I din Liga a III-a

1 COMENTARIU

  1. Si nici tu ,cu tupeul care te caracterizeaza ,nu esti pregatita sa fii primar la Piatra Neamt,chiar daca imparti ghivece de flori pe unde apuci..Oportunista&fripturista.

Comentariile sunt închise.