0:00

A condus fără permis, a rănit un copil şi-a fugit de la locul accidentului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 13 octombrie, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Iaşi, care conducea un autoturism marca BMW pe DN 15B, în Timişeşti, a pierdut controlul volanului ieşind de pe şosea, moment în care a lovit o autoutilitară parcată. Lângă autoutilitară a avut ghinionul să fie în acel moment un adolescent de 14 ani care a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital.

„Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto ar fi coborât din autoturism, moment în care și-ar fi scos plăcuțele cu numărul de înmatriculare și ar fi părăsit locul accidentului. În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii rutieri au reușit identificarea celui în cauză, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din județul Iași. Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, a precizat agent de poliţie Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

A condus fără permis, a rănit un copil şi-a fugit de la locul accidentului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 14 octombrie, fugarul a fost prins şi adus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Acum are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vechicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc accidentul rutier.

Angela Croitoru

 

Articolul precedentPlăţi APIA pentru motorină în agricultură şi măsuri de sprijin pentru apicultori
Articolul următorPercheziţii în trei cazuri de contrabandă cu ţigarete
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.