reclama autocenter

Un bărbat de 47 de ani, din Secuieni, recidivist în materie de infracțiuni rutiere, a fost ridicat de polițiști, în ziua de 7 mai, și condus la Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării. El a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 4 luni, prin sentință definitivă, pentru conducerea unui vehicul fără permis.

”În fapt, la data de 12 ianuarie 2018, acesta a condus un autoturism pe o stradă din localitatea Horia, desi avea anulat permisul de conducere din 2 iunie 2016”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Alți doi ”candidați” la condamnări pentru infracțiuni rutiere au fost depistați de polițiști în ziua de 7 mai și în dimineața de 8 mai. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Bacău, care a fost oprit ieri în trafic, în localitatea Dumbrava Roşie. El se afla la volanul unui autoturism deși avea permisul reținut din ziua de 22 aprilie, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal. Al doilea șofer penal este un bărbat de 35 de ani, din Crăcăoani, care s-a urcat la volan după o noapte de petrecere. Etilotestul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. (C.M.)

Articolul precedentPeste 500 de elevi de clasa a II-a au lipsit la primele probe ale evaluării naționale
Articolul următorSenatorul Eugen Țapu Nazare – atac la președintele PSD Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.