0:00

Un proiect de hotărâre ce va fi discutat și votat în ședința de astăzi, 23 mai, a Consiliului Local Piatra-Neamț prevede aprobarea ultimului Raport de audit de la Troleibuzul SA și modificarea costului pe kilometru din contractul transportatorului cu primăria.

Crește compensația plătită de Primăria Piatra-Neamț către Troleibuzul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcelași proiect prevede și acordarea unui mandat special administratorului public, Sorin Potolea, pentru a vota pentru această modificare de preț în ședința AGA  de la ADI Urbtrans.

Crește compensația plătită de Primăria Piatra-Neamț către Troleibuzul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCostul pe kilometru ajunge la 9,7 lei, creșterea fiind explicabilă prin costuri ceva mai mari cu cele 41 de autobuze electrice (11, 6 lei/km). Efectul acestei creșteri este o compensație mai mare pe care Primăria Piatra-Neamț o va plăti către compania de transport, după cum a confirmat și directorul Troleibuzul SA, Cristian Sauciuc.

Crește compensația plătită de Primăria Piatra-Neamț către Troleibuzul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTotodată, prin același act adițional care modifică aceste sume, societatea Troleibuzul se angajează să obțină un profit estimat de 7,97% în 2024.

Angela Croitoru

Articolul precedentSimpozion la Biblioteca Județeană: „Grigore Ciucă – un profesor dăruit“
Articolul următorDănuț Manole Fîrțală, primarul comunei Tarcău a fost reținut 24 de ore pentru acuzații de luare de mită
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.