0:00

Dosare penale pentru permis fals și conducere sub influența alcoolului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVineri, 26 martie, la un control de rutină în trafic, polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamț au descoperit un bărbat de 37 de ani din Roznov care conducea o autoutilitară pe DJ 156 A, în Girov, fără a avea permis de conducere. Mai grav este faptul că, în momentul legitimării, bărbatul le-a arătat agenților un permis de conducere care s-a dovedit a fi fals. La o primă vedere actul părea în ordine, însă după verificări mai amănunțite polițiștii au început să aibă suspiciuni privind autenticitatea acestuia și când au verificat în baza de date au constatat că, de fapt, bărbatului nu i-a fost eliberat vreodată un permis de conducere pentru niciun tip de autovechicul.

Pentru aceste fapte, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

Sâmbătă, 27 martie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Cel Bun din localitate mirosind puternic a alcool.

Rezultatul unei prime testări alcoolscopice a fost de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, așa încât bărbatul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Iubitorului lui Bachus i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Un caz asemenător, tot sâmbătă, 27 martie, au găsit în trafic polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț. La un control de rutină, ei au depistat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea, beat fiind, un autoturism pe DJ 157G, în comuna Răucești. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Și acestui bărbat i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Angela Croitoru

Articolul precedentLocuitorii din municipiul Roman și 5 comune nu vor mai putea ieși din case după ora 20
Articolul următorAmenzi de 30.000 de lei pentru lista măștilor și încălcarea restricțiilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.