0:00

Actualizare: În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că vinovat este șofer, de 34 de ani, din București, care nu a acordat prioritate în intersecția dintre străzile Alexandru Lăpușneanu și Mihail Sadoveanu. N-a oprit la indicatorul Stop și a intrat în plin în mașina condusă de un pietrean, de 42 de ani, care circula regulamentar. „În urma coliziunii au rezultat două victime, doi minori în vârstă de 8 și 9 ani, care au fost transportați la spital. Ambii conducători auto au fost testați etiloscopic, rezultatele fiind negative. În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

****Știre inițială****

În această după-amiază, 12 iulie, doi băieți, de 9 și 11 ani, au fost răniți grav, în urma coliziunii violente a două mașini.

Accident grav! Doi copii răniți, pompierii de descarcerare au intervenit, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Accidentul s-a produs pe strada Calistrat Hogaș din municipiul Piatra-Neamț, o arteră cu sens unic de circulație. Au intervenit pompierii de descarcerare de la Detașamentul din Piatra-Neamț și echipajele medicale de terapie intensivă și prim ajutor. „Doi băieți, de 9 și 11 ani, pasageri în același autoturism, au fost preluați, conștienți și transportați de echipajele SMURD la spital”, a declarat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Polițiștii fac cercetările la locul accidentului, vom reveni cu detalii. (C.I.)

Articolul precedentDouă zile de controale încrucișate la Bicaz – amenzi de 73.000 de lei
Articolul următorAvertizare imediată de ploi și vijelii pentru mare parte a județului Neamț