0:00

Două firme din Neamț- Aqua Park și Danilin XXL- se bat să asfalteze drumul de la Târgu Frumos la Botoșani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit unui comunicat de presă al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe 1 iulie au fost depuse oferte pentru atribuirea contractului „Proiectare si executie Drum Național 28B Târgu Frumos – Botoșani”. Valoarea estimată a contractului este de 268.610.000 lei, fără Tva, iar durata este de 29 de luni, 5 pentru proiectare și 24 pentru execuție.

Au fost depuse trei oferte, practic 3 asocieri de firme mari. De remarcat că două asocieri sunt conduse de societăți de profil din Neamț. Prima ofertă are cap de listă Aqua Parc SRL Roznov, o obișnuită a contractelor publice, alături de  Mavgo Holding SRL  Tașca, -Vahostav SK as  și Trameco SA.

O altă ofertă are în prim plan Danilin XXL SRL, tot din Neamț, alături de HYDROSTROY AD – VDH AD (VODSTROI 98 AD) , TPF Inginerie S.R.L. , Simpa Consult S.R.L. , Routte-Construct S.R.L.

Cea de-a treia ofertă este a asocierii Autotehnorom SRL – Eky Route SRL – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas y Regadios SA – Evalcons Tech SRL.

De asemenea, perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani și poate fi majorată de ofertanți până la un maxim de 8 ani și se referă la un drum în lungime de 71, 512 km.

De la acest moment începe lungul și complicatul drum al procesului de evaluare.  (V.B.)

Articolul precedentIeșeni jefuiți în zona Mănăstirii Secu, anunțul unuia dintre păgubiți
Articolul următorFotbalul din Târgu Neamț are viitor, performanță la copii și seniori
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.