În perioada 26-28 februarie 2021, polițiștii rutieri din Neamț au acționat, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteză sau de consumul de alcool la volan.

În timpul acţiunilor desfășurate, au fost aplicate 332 de sancțiuni contravenționale, 191 pentru depășirea vitezei legale, 8 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 133 pentru alte abateri de la normele rutiere”, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “Totodată, au fost reținute 86 de permise de conducere, 63 dintre acestea pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei legale, 8 pentru conducere sub influența alcoolului și 15 pentru nerespectarea altor norme rutiere”.

Pe parcursul acţiunii, poliţiştii au retras 6 certificate de înmatriculare, motivele fiind lipsa asigurarii obligatorii şi defecţiunile tehnice ale autovehiculelor, şi au întocmit un dosar penal unui şofer aflat sub influența alcoolului.

C.M.

Articolul precedentAlți 44 de nemțeni testați pozitiv. Crește numărul pacienților din ATI la nivel național
Articolul următorStatul se împrumută de la populație și în euro, în luna martie